Unconfigured Ad Widget

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

NAND Chip Mask ROM Mode Short Location

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    ulas12 those links are not working
    but either way, it would be good to specify which device you have?

    Comment


      syked69



      The font on the box SCISHION V88 4K
      Mainboard: XT-MX4VR-V1.0


      https://i.hizliresim.com/26r1pN.jpg
      https://i.hizliresim.com/jg83dj.jpg
      https://i.hizliresim.com/BarPjD.jpg
      https://i.hizliresim.com/ZXZklk.jpg

      Incorrect software installation does not see the computer device anymore


      tried pins
      5-6
      6-7 ,
      7-8

      HELP MEE!!!!!

      Comment


        Originally posted by khn993 View Post
        Need short location for t95z plus with SanDisk SDINADF4 - 32G chip
        This has the same eMMC chip as my Tanix Tx9 pro and I managed to fix the Box

        1) load aml burn tool
        2) load known good firmware in tool (from box manufacturer)
        3) click start 4) plug in usb cable to both PC and box
        ​​​​​​5) then Start shorting around this area. Can't tell you for sure which pins but I just worked my way up from the bottom


        Comment


          ulas12

          still can't access your links .

          Did you connect up the cable to the box and PC First then try to short the pins. I'm guessing you are using the latest batch tool?

          I believe these are the pins




          ​​​​​

          Comment


            Originally posted by syked69 View Post
            ulas12

            still can't access your links .

            Did you connect up the cable to the box and PC First then try to short the pins. I'm guessing you are using the latest batch tool?

            I believe these are the pins




            ​​​​​


            ​I hold the pins first, then I wear the USB cable but it doesn't react at all. only red light is on​​​​​​

            Comment


              Plug the cable in first then try
              Make sure you use original firmware

              Comment


                Originally posted by syked69 View Post
                Plug the cable in first then try
                Make sure you use original firmware

                original software
                the computer device never detects
                The device I guess died

                Comment


                  Try to connect power supply AND USB, then short!

                  To avoid this in future if I understood right, you must untick erase bootloader in AMLOGIC tool, then burn. If unticked device wont be bricked in case you chose wrong firm.

                  Comment


                    Originally posted by soldiaz View Post
                    Try to connect power supply AND USB, then short!

                    To avoid this in future if I understood right, you must untick erase bootloader in AMLOGIC tool, then burn. If unticked device wont be bricked in case you chose wrong firm.



                    computer device but I can not find the original software MX4V on-V01

                    Comment


                      do you have fingerprint? I used to google for exact fingerprint since there are many firms for same looking device...

                      Comment


                        guess you need this: https://yadi.sk/d/weKOyhxQ3R9z4F


                        give it a try here:
                        http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t763997-4240.html

                        Comment


                          [QUOTE=soldiaz;n759350]guess you need this: https://yadi.sk/d/weKOyhxQ3R9z4F


                          give it a try here:
                          http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t763997-4240.html


                          launcher stopped please others rom 5.0 Lollipop

                          1GB Ram
                          Last edited by ulas12; 01-19-2019, 16:04.

                          Comment


                            was it right firmware?

                            Comment


                              Originally posted by soldiaz View Post
                              was it right firmware?
                              software is installed but I get the system stopped error

                              Comment


                                Since the box is back to life you could boot to TWRP, right?

                                Then just look @4pda for firmware for your device

                                Comment

                                Working...
                                X