Announcement

Collapse
No announcement yet.

Freaktab site opens strange add link

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Freaktab site opens strange add link

    Hi

    Every time I open the freaktab site from Chrome browser I get an add link.
    Only the second time when I open the freaktab website does it open correctly.
    eg. this is the site that just opened when I clicked on the
    https://forum.freaktab.com the first link in Chrome search results

    http://game6992.hometoday48.live/?ut...2104fe6bc85afd
    Then the Anti-virus detects this

    Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	114
Size:	25.3 KB
ID:	785592

    I just want to find out if other users have the same problem.
    I had the problem on 3 different PC's.

    #2
    Yep, started last week on my work computer. My computer @ home never exhibited this behavior.
    Attached Files
    Last edited by Scotdog; 10-10-2019, 08:34. Reason: Adding Image link

    Comment


      #3
      Been seeing this recently and increasingly.
      I was curious whether it was a partnership deal, or the result of Google's new assistant.
      ....Which I never want their unsolicited friggin help!
      IF I want Google's help for anything I'll tap them in the ass. But the two seem to correspond TimeWise.
      Kris....don't forget my boxes! Okay?

      Comment


        #4
        Originally posted by Scotdog View Post
        Yep, started last week on my work computer. My computer @ home never exhibited this behavior.
        Hi ,

        clean your Browser Cache , Chrome Settings , had the same after the Problems ,

        greetings / gefattern

        Comment


          #5
          Might take a data erase of Google, or an app delete and reinstall? Cache deleting didn't solve the problem for me. I still think it's designed algorithm by a fiendish Gookle
          Kris....don't forget my boxes! Okay?

          Comment


            #6
            Clear ya cache...
            tЯeboЯ
            Please consider
            Donating to Freaktab

            Comment


              #7
              Hi ,

              for me it helped ,

              gefattern

              Comment


                #8
                Check your site settings. See if you're holding some strange cookies
                Kris....don't forget my boxes! Okay?

                Comment


                • trebor
                  trebor commented
                  Editing a comment
                  I only know of a few strange cookies around here

                #9
                Only a few?
                Kris....don't forget my boxes! Okay?

                Comment


                  #10
                  Even clearing cache doesn't help.
                  It appears again after a while.
                  But will try clearing cookies too.

                  Comment


                    #11
                    Originally posted by mo123 View Post
                    Even clearing cache doesn't help.
                    It appears again after a while.
                    But will try clearing cookies too.
                    It's the Google revenuers I promise you. Notice how Google Assistant has quietly taken over your UI? It's somebody special little bug. I did find a cookie that was out of place oh, pretty sure it was a unknown vendor. We'll see if that does any good. But as of late, even though I try and run under the radar a little ... I am just being blown up with video Snippets promotions and all kinds of crap all the time in the past couple of weeks. Far more than normal.
                    Kris....don't forget my boxes! Okay?

                    Comment


                      #12
                      That?s weird.
                      Don?t know why this should happen again.
                      We do a fresh new Install.
                      Will investigate this behavior.

                      Ray

                      Comment

                      Working...
                      X