Unconfigured Ad Widget

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

[ROM] Mecool M8S PRO W TVStock Nexus ROM (Android TV 7.1)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Originally posted by hapelaptop View Post
    Hello!
    Magendanz I installed this ROM and works 30 times better than stock one that I had, no freezing or anything else (mega deep sleep when inactive) now so thank you for that!
    But the problem is TWRP, i cant find single TWRP which works, even tho one comes with ROM, I cant mount anything in TWRP. I tried some from other posts here but same result.
    I swipe the bar to allow system modifications, I get in TWRP menus and stuff, everything is clickable but it cant mount system,data etc., and when im rebooting to system it says no OS detected, but still boots to my OS.
    I read through most of posts but people usually talk about REV 2.2 which i dont own. Is there any workaround or TWRP which i missed?

    I have blue board REV 1.4 , july 2018.
    how do you flash the twrp as it can't be flashed through twrp itself (coz no mount points)?
    replace it in the zip and update through updater? or by dd?
    also by any chance do you have stock recovery of rev2.2?

    EDIT:never mind, flashed and tried that twrp already. Still broken.
    Last edited by sudeep; 05-06-2019, 01:54.

    Comment


      Click image for larger version

Name:	IMG_20190506_120416.jpg
Views:	1693
Size:	32.3 KB
ID:	771409
      Rev2.2 blue board.
      I checked the mount points ls -R /dev/block and data is there (rest of them too).
      I checked fstab in twrp and mount points are fine in it too
      I don't why this is happening but many rev2.2 have this issue

      Comment


      • Magendanz
        Magendanz commented
        Editing a comment
        I'm at a loss too. The mount points seem right, which makes me think the dtb is different with the rev2.2. Has anyone diff'ed them?

      Originally posted by sudeep View Post
      Click image for larger version

Name:	IMG_20190506_120416.jpg
Views:	1693
Size:	32.3 KB
ID:	771409
      Rev2.2 blue board.
      I checked the mount points ls -R /dev/block and data is there (rest of them too).
      I checked fstab in twrp and mount points are fine in it too
      I don't why this is happening but many rev2.2 have this issue
      Hi sudeep,
      I have exactly the same issue.
      Did you manage the get around this problem?
      I am thinking of flashing the original recovery.
      How did you eventually flashed the (not-working) twrp mentioned by Magendanz in #23.1
      since installed twrp does not work?

      regards
      --kkron

      Comment


        Originally posted by kkron View Post

        Hi sudeep,
        I have exactly the same issue.
        Did you manage the get around this problem?
        I am thinking of flashing the original recovery.
        How did you eventually flashed the (not-working) twrp mentioned by Magendanz in #23.1
        since installed twrp does not work?

        regards
        --kkron
        I am thinking to flash the original recovery too
        I made a rom and scared to try it coz broken recovery and broken system won't be great ️
        Do u have the stock recovery?
        I flashed by dd command
        In terminal
        dd if=/path/to/recovery.img of=/dev/block/recovery

        Comment


          Originally posted by sudeep View Post

          I am thinking to flash the original recovery too
          I made a rom and scared to try it coz broken recovery and broken system won't be great ️
          Do u have the stock recovery?
          I flashed by dd command
          In terminal
          dd if=/path/to/recovery.img of=/dev/block/recovery
          Thanks for your quick reply.
          I will extract 'recovery.img' from stock(?) firmware
          M8S_PRO_W-ota-20180802.182556.V0213-fixe.zip

          Comment


            Originally posted by sudeep View Post
            how do you flash the twrp as it can't be flashed through twrp itself (coz no mount points)?
            replace it in the zip and update through updater? or by dd?
            also by any chance do you have stock recovery of rev2.2?

            EDIT:never mind, flashed and tried that twrp already. Still broken.
            well i have twrp whenever i go in recovery, and i have same issue as you, it doesnt mount anything, it says 0MB..

            Also Magendanz the twrp which you sent here has same issue as others - 0mb and cant mount anything same as guys above.

            Comment


              Originally posted by kkron View Post

              Thanks for your quick reply.
              I will extract 'recovery.img' from stock(?) firmware
              M8S_PRO_W-ota-20180802.182556.V0213-fixe.zip
              please let me know if that recovery works fine. i'll test my rom if it does.
              Edit: works fine
              Last edited by sudeep; 05-07-2019, 01:50.

              Comment


                Yes, it does :-)

                Comment


                  Originally posted by hannah View Post
                  Futher update re: Netflix.

                  I now have installed Netflix app from here and Netflix is working with this ROM. This only plays NETFLIX in SD and not HD.
                  https://apps.atvxperience.com/

                  Many thanks

                  Question: I have Netflix HD subscription. Is it possible to play NETFLIX in HD please?
                  I got the same(?) hardware (M8S_PRO_W, blue board rev2.0, Mecool), and the same ROM
                  but Nexflix does not work whatsoever.
                  I installed various version (the one you mentioned included), but none works.
                  I got quite far with the Kodi-Netflix Plugin (could login), but ended with error
                  ("Netflix error, see logfile") eventually.
                  I seems (at least in kodi) that the "device verification" always fails.
                  Is there any chance to get around this check?

                  regards
                  --kkron

                  Comment


                    I have a MX Q Pro 4K with Android Lollipop, running Amlogic S905 ARM processor and with a RTL 87238S Wireless LAN chipset, which I wish to upgrade with the latest available firmware - and the latest possible available Android version.

                    Does anyone of you have a suggestion to where I can find this and / or if I can use the TVStock or NANO package in this thread?

                    Alternatively, does any one know where I can get an appropriate firmware update - preferably to the highest possible version of Android that it will run - and preferably with instructions on how to install it.

                    Thanking you all in advance.
                    RedTop
                    Last edited by RedTop; 05-09-2019, 11:30.

                    Comment


                      bonjour
                      la rom est elle compatible avec la m8s pro w REV.2.3?



                      Hello is the rom compatible with m8s pro w REV.2.3


                      Comment


                        Saw a video of a beelink gt1 TV box with widevine L1 with a working Netflix 4k that have something done to play the system as mi box can we do something like that on ours???

                        Enviado do meu Redmi Note 5 atrav?s do Tapatalk

                        Comment


                          Originally posted by kkron View Post

                          I got the same(?) hardware (M8S_PRO_W, blue board rev2.0, Mecool), and the same ROM
                          but Nexflix does not work whatsoever.
                          I installed various version (the one you mentioned included), but none works.
                          I got quite far with the Kodi-Netflix Plugin (could login), but ended with error
                          ("Netflix error, see logfile") eventually.
                          I seems (at least in kodi) that the "device verification" always fails.
                          Is there any chance to get around this check?

                          regards
                          --kkron
                          Well look up apkpure with netflx 6.7 version with the big red N but need to pair with mouse is your last option

                          Comment


                            Hi, will this flash on this ??


                            Click image for larger version

Name:	m.jpg
Views:	1541
Size:	119.4 KB
ID:	773321

                            Thanks

                            Comment


                              Hi there. Is anyone having issues with there ok button on voice remote? It works perfectly in all parts of the box only when I select to input the WiFi password the ok button becomes unresponsive.

                              Comment

                              Working...
                              X