Announcement

Collapse
No announcement yet.

[ROM] "GENERIC" SC v2.0 USER/USERDEBUG - S905x2 / S905x3 - AndroidTV Build

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • superceleron
    replied
    Originally posted by sssolider2 View Post
    I sometimes get a black screen when I try to exit certain apps. What gives? Everything works fine.
    Hmm weird, anyone else as the same issue?

    Originally posted by sagert View Post
    For s905x2 , s905x3 Android 10.

    http://openlinux.amlogic.com/Android/Mbox
    yes i know that for quite some time since i have access to the sdk, i just cant use it for any public work!

    Leave a comment:


  • sagert
    replied
    For s905x2 , s905x3 Android 10.

    http://openlinux.amlogic.com/Android/Mbox

    Leave a comment:


  • sssolider2
    replied
    I sometimes get a black screen when I try to exit certain apps. What gives? Everything works fine.

    Leave a comment:


  • Jjgonzalez87
    replied
    It works in the A95X F3 2 gb of ram?

    Leave a comment:


  • RiCkLaR_atvX
    replied
    Originally posted by Saurav144 View Post
    I installed this rom on tictid box, setup was fine but remote isnt configured properly. the "ok" button on remote does nothing so i cant get past setup screen. Any help?

    Thanks
    Use a usb connected keyboard and usb connected mouse!

    Best thing is to buy a better Remote, i8 Backlit Keyboard remote or my personal favorite the G20S : https://www.amazon.com/Strqua-Wirele...%2C238&sr=8-19

    That same remote can be bought on Aliexpress for $9 or $10 dollars if don't mind waiting for it to be delivered for free through Postal service. If you want immediate delivery order it through Amazon.

    Leave a comment:


  • Saurav144
    replied
    I installed this rom on tictid box, setup was fine but remote isnt configured properly. the "ok" button on remote does nothing so i cant get past setup screen. Any help?

    Thanks

    Leave a comment:


  • djstan28
    replied

    Hi. Unable to install on H96 MAX X3. USB BURNING TOOL error : romcode / swichstatus / identify ...

    Leave a comment:


  • w3r3w0lf
    replied
    Originally posted by superceleron View Post

    Lol nice spot muita coisa o mesmo tempo sai um portuganhes....
    Not at the moment, busy with work and kids studying at home... nighmate....
    Im living the same nightmare over and over again ??
    keep strong and keep safe soldado

    Leave a comment:


  • superceleron
    replied
    Originally posted by w3r3w0lf View Post

    Factores xD

    If you need to test any coisa im here to help
    Lol nice spot muita coisa o mesmo tempo sai um portuganhes....
    Not at the moment, busy with work and kids studying at home... nighmate....

    Leave a comment:


  • w3r3w0lf
    replied
    Originally posted by superceleron View Post
    i do not know, i may or a may not... it depends on a lot of "factores".
    Factores xD

    If you need to test any coisa im here to help

    Leave a comment:


  • superceleron
    replied
    i do not know, i may or a may not... it depends on a lot of "factores".

    Leave a comment:


  • w3r3w0lf
    replied
    Hello again,

    Just tested this ROM again on KM9 and it kills the box.

    During flash the only thing that i noticed that is not normal is that the led about 10% turns off

    I have to do the PIN short again to revive the box with other firmware.

    If you can fix this in the future i will be thankfully.

    Click image for larger version  Name:	Capturar2.PNG Views:	0 Size:	62.1 KB ID:	803985
    Last edited by w3r3w0lf; 04-28-2020, 15:20.

    Leave a comment:


  • w3r3w0lf
    replied
    Originally posted by superceleron View Post

    Here https://forum.freaktab.com/forum/mai...short-location
    See if you box is in this topic (ye i know there is some pages to read but.. not much) or ask help there if anyone know how to put it in mask mode.
    Thank you superceleron!
    I have revived the box.
    https://forum.freaktab.com/forum/mai...930#post803930

    Later i will try to flash this firmware again to make sure if it was this firmware or something that went wrong.

    Leave a comment:


  • superceleron
    replied
    Originally posted by w3r3w0lf View Post
    Thats the thing... enter flash like i used to do dont do anything.
    The box seems like its dead, normaly to enter flash i just pin reset button (in AV) and plug usb cable, but nothing is detected!
    Changed cable try to connect to tv with power, and nothing happens, no light in the leds of the box, no usb detected nothing,

    For that the question if anyone knows any combination of pinouts that i can do to try do revive the box.
    Here https://forum.freaktab.com/forum/mai...short-location
    See if you box is in this topic (ye i know there is some pages to read but.. not much) or ask help there if anyone know how to put it in mask mode.

    Leave a comment:


  • w3r3w0lf
    replied
    Thats the thing... enter flash like i used to do dont do anything.
    The box seems like its dead, normaly to enter flash i just pin reset button (in AV) and plug usb cable, but nothing is detected!
    Changed cable try to connect to tv with power, and nothing happens, no light in the leds of the box, no usb detected nothing,

    For that the question if anyone knows any combination of pinouts that i can do to try do revive the box.

    Leave a comment:

Working...
X