Announcement

Collapse
No announcement yet.

WIFI Working Only at 52 and 65 Mbps

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    WIFI Working Only at 52 and 65 Mbps

    Hello, my PIPO is only working in the above speeds, it is already configured to use Wifi N,
    and i dont have any devices using G.
    Others eletronics like Notebook or Smart TV are working fine with ~130 Mbs.

    I`m sending a print screen with the speeds

    Driver Version is 3007.7.915.2014.

    Any help on this problem would be greatly appreciated!!!

    Attached Files
    Last edited by doru25; 08-26-2015, 08:50.

    #2
    How fast is your broadband service? From my understanding, that rating is the speed between your device and the router, not the actual speed of your internet connection. Unless you have 100 mbps service, or even 50 mbps service, you will be okay with 52 and 65 mbps speed between the two.
    Currently Inactive on Freaktab.com
    I use: MK903V | MELE F10 Deluxe | Roku 3600R
    RIP: MK808b | MK809III | PIPO M9 Pro

    Comment


      #3
      hmmm, i think that i am confused, what i am trying to do is to copy an file using ftp with the pipo. If i move from my pc (wireless) to my notebook, the copy speed is way around faster ,but if i copy to pipo
      the max that i am able to reach is like from the screenshot above.
      Playing videos from a samba server with pipo also is sluggish, even if i put pipo very close to the router.
      The same doesn't happen with other devices with Wireless N 150 in my house, only with Pipo.
      btw, my broadband service is 500mbs. (yeah, real fast )
      sorry for my english.

      Comment


        #4
        So yes, I see your problem here. I think it may be limited by the wifi chip on the device.
        Currently Inactive on Freaktab.com
        I use: MK903V | MELE F10 Deluxe | Roku 3600R
        RIP: MK808b | MK809III | PIPO M9 Pro

        Comment


          #5
          Do the other devices have dual antennas as most boxes seem to come with single antennas that means being less likely to get the very best out of the chip.

          Hopefully another owner can do a similar test to compare results.
          MXIII-G II, Chuwi Hibox, Nvidia Shield, NUC6CAYH

          Comment


            #6
            Nevermind, i changed the router and now it show as 150mbs, it was because the old router was single antenna.

            Comment

            Working...
            X