Announcement

Collapse
No announcement yet.

Flashing Bootloader Bug

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Flashing Bootloader Bug

    Hi Ugoos Team & all others

    While flashing the latest two Updates,the Box always stopped while erasing the Flash and the Bootloader error pops up.
    So i had to flash without erasing the Flash.
    Someone else with this Bug ???
    Flashtool 2.3


    nice Day

    milchmann72

    #2
    Please use flash tool v2.35.
    What error do you receive?
    Plug HDMI cable in then you can see the recovery messages while it is flashing.
    If it says erasing data and after 5 minutes don't change, yoiu can just unplug power and reconnect again.
    It will then boot.
    Post a screenshot, then it will be easier to see the step where there is a problem.
    You have to flash full firmware image, not ota or increment firmware.

    Comment


      #3
      Hi Mo,

      i know about 2.35 but 2.35 was not able to load the FW.Loading Firmware failed Error pops up then.
      I always flash full Roms Mo.
      HDMI Cable while flashing connected to TV or what ???
      I use a PC for flashing.

      The Bug is,that the Device cant find the Bootloader Mode after erasing the flash.

      And i found out that there is a mount Bug with SDCards,will make a Screenshot later and post it.
      Always shows 0.0 used and 0.0 free.

      nice Day

      milchmann72

      Comment


        #4
        Hi Team & all others ,

        here the Screenshot of the SDCard Bug.

        .net][/url]

         

        Comment


          #5
          the Files on the SDCard are well shown in the Ugoos Fileexplorer.

          have a nice Day

          milchmann72

          Comment


            #6
            Hi to all

            Are there more UT4 Users with SDCard Problems and will there be a Update to fix it ???

            nice Day

            milchmann72

            Comment

            Working...
            X