Announcement

Collapse
No announcement yet.

[ROM] EACHLINK H6 Mini - SCV2 Custom Rom ( Normal Android 7.0 )

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by vasya_2002 View Post

    Hi all, may be it will be interesting for someone- with the help of pauk1481 from another forum i fixed the voice problem. In Developer options ->Usb config. switched to MTP and " Don't keep activities" turned on. After reboot it's all good. At least voice control is working, may be there will be some problems caused by those changes but for now everything seems to be ok
    Ye i know about that "fix" but i dint use it because it breaks other stuff!
    Anyway theirs not much i can do for this device!

    Comment


      #17
      Originally posted by superceleron View Post

      Hmm this box come already rooted, that is why it dint work, if you try to root on top or another root normally gives sh*t....
      the only way is flashing the box again, but you are saying that do not work... maybe something messed you bootloader, i think is hard that to happen but theirs some apps out there.. that do it!
      By the pics i really think something broke your box bootloader!
      Now all devices have a mask mode, but dunno on Allwinner devices!
      Thank you very much for reply. also, I installed the wrong rom with the PhoenixCard. Do you think the device is dead?

      Comment


        #18
        Originally posted by cmlmstf View Post

        Thank you very much for reply. also, I installed the wrong rom with the PhoenixCard. Do you think the device is dead?
        Ouch.... yes very possible is "dead"

        Comment


          #19
          Originally posted by superceleron View Post

          Ouch.... yes very possible is "dead"

          Thank you again.

          Comment


            #20
            Is there any idea about my device's problem? is the problem hardware or software?

            Comment


              #21
              Originally posted by cmlmstf View Post
              Is there any idea about my device's problem? is the problem hardware or software?
              Are you able to get Phoenix or your PC to recognize your box?
              Last edited by Rccm1112; 02-01-2019, 07:03.

              Comment


                #22
                Originally posted by Rccm1112 View Post

                Are you able to get Phoenix or your PC to recognize your box?
                Thank you for your reply, I'm not sure I'm actually installing the drivers correctly. The following video belongs to my device

                https://www.youtube.com/watch?v=2NZK9NsR740

                Comment

                Working...
                X