Announcement
Collapse
No announcement yet.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Help box android rk 322x
Collapse
X
-
Help box android rk 322x
Salve a tutti sono nuovo qui ho una box m8s bloccata il clono da 1 gb con logo android bloccato ho provato piu volte a resettarlo ma il risultato all avvio e sempre con logo bloccato vorrei fare la procedura dell upgrade tramite sd qualcuno puo spiegarmi la prucedutra ho provato caricando più firmware mi mi da risultato "abortite"Tags: None
-
Originally posted by Sparta View PostSalve a tutti sono nuovo qui ho una box m8s bloccata il clono da 1 gb con logo android bloccato ho provato piu volte a resettarlo ma il risultato all avvio e sempre con logo bloccato vorrei fare la procedura dell upgrade tramite sd qualcuno puo spiegarmi la prucedutra ho provato caricando più firmware mi mi da risultato "abortite"
English otherwise nobody can try to help ,
greetings / gefattern
-
Hi everyone I am new I have a m8s box locked the 1 gb clone with android logo blocked I tried several times to reset it but the result always on startup and always with the logo locked I would like to do the upgrade procedure using the sd slot someone can you explain me the prucedutra I have tried loading more firmware it gives me result "aborted"
Comment
-
Originally posted by gefattern View PostHi ,
first do you have the Stockrom ??? ,
otherwise you first must search & download it , i should flash with PC ,
but you must know , later today i upload the SDTool you need ,
greetings / gefattern
try it with this Tool ,
RKDiskTool.zip
was the only SDTool that worked for me ,
good luck / gefattern
Comment
-
Hi ,
Программа для прошивки устройств на процессорах Rockchip без использования компьютера. Инструкция по применению: 1. Распаковать программу в корень диска С. 2. Запустить SD_Firmware_Tool.exe от имени администратора. 3. В графе Select Removable Disk выбрать Вашу карту памяти (карточка должна быть не менее 2Гб, чтобы поместилась прошивка) 4. Ставим галочку на Upgrade Firmware 5. В графе Select firmware/Rom выбираем нашу стоковую прошивку .img 6. Далее
Comment
What's Going On
Collapse
There are currently 2945 users online. 0 members and 2945 guests.
Most users ever online was 63,956 at 18:56 on 20 March 2025.
Comment