Unconfigured Ad Widget

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

[ROM] Mecool M8S PRO W TVStock Nexus ROM (Android TV 7.1)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Originally posted by chmurson View Post

    Thx, so I must return my device to warranty repair ;(
    Yes, you have to do that.

    Comment


      Maybe you need to ask for newer firmware i sold one M8S pro w yesterday, and buyer told me that he has problem with ethernet port too. I didnt tested it, and i didnt knew it is not ok the most of users usualy using only wifi.

      Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

      Comment


        Originally posted by kolinsb View Post
        Maybe you need to ask for newer firmware i sold one M8S pro w yesterday, and buyer told me that he has problem with ethernet port too. I didnt tested it, and i didnt knew it is not ok the most of users usualy using only wifi.
        Thanks for the tip. Knowing the life there is a high probability that something wrongly solder to the motherboard or other hardware mess up to series in chinese factory. I wrote to seller, but not reply for now.

        Comment


          i own a m8s pro w and i had an issue after flashing this rom.
          the first boot went ok but after a subsequent restart, i get the screen of the green droid with a red circle and X in it.
          the same happens when i try entering recovery.

          how do i get my box back to default since recovery does not work as well?

          Comment


            Hello i'm trying by the bootcardmaker method and the update gets stuck. Even after 5min the green bar doesn't move. I only see the android icon and under "upgrading".


            Any help please?

            Thank you

            Comment


              Hi,

              I have a mecool m8s pro w that I received yesterday.
              I followed the instructions in post nr 1. I copied the zip onto a usbstick and ran the update app and performed a local upgrade. I ticked both the checkboxes to erase cache and media if I remember correct. The new rom was installed and I watched the progressbar go to 100%, it felt correct. Then the screen went black. I waited for about 3 minutes in case it was booting up but nothing happend. I removed the power cord and inserted it again and nothing happens. The mecool led turns blue but nothing appears on the screen.

              What happend? Is there a way to repair it? I created a bootable sd card with burn card but i couldnt find a reset button to put the device in recovery mode. I opende yhe chassi and found only solder points where the reset button should be. Is there a way for my the recover from this failure?

              Best regards,
              Fredrik
              MK809III RK3188-T AP6210 running Neomode 3.1

              Comment


                Hi again,

                I have red som more on this forum and I just get more confused about the different versions of the m8s pro/plus.

                I have av m8s pro w (no Android tv and no remote).
                Is there a custom rom so that I can get Andorid TV on my unit?
                Can I flash it to plus first and from there flash/add Android tv?
                Can someone please point me to a forum thread if this is possible?

                Best regards,
                Fredrik
                MK809III RK3188-T AP6210 running Neomode 3.1

                Comment


                  Originally posted by Fredrik View Post
                  Hi again,

                  I have red som more on this forum and I just get more confused about the different versions of the m8s pro/plus.

                  I have av m8s pro w (no Android tv and no remote).
                  Is there a custom rom so that I can get Andorid TV on my unit?
                  Can I flash it to plus first and from there flash/add Android tv?
                  Can someone please point me to a forum thread if this is possible?

                  Best regards,
                  Fredrik
                  For MECOOL M8S Pro W (no android TV and no voice remote) you can install the firmware from the first post in the thread we are in.

                  https://forum.freaktab.com/forum/tv-...7-1#post690576

                  Comment


                    Is that a little bit old version?

                    Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

                    Comment


                      Originally posted by kolinsb View Post
                      Is that a little bit old version?

                      Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
                      Which ?

                      Comment


                        FW from first post. Its from march or?

                        Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

                        Comment


                          Originally posted by kolinsb View Post
                          FW from first post. Its from march or?

                          Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
                          Yes... but it works...

                          Comment


                            It works? My box did Not boot...we talking bout same rom?

                            Comment


                              Originally posted by soldiaz View Post
                              It works? My box did Not boot...we talking bout same rom?
                              Exactly the same problem for me. I used the OTA update package with the rom from post 1 in this thread. Now it won't boot only black screen. I red some where that my m8s might be to new for this rom to work? I'm so confused...
                              MK809III RK3188-T AP6210 running Neomode 3.1

                              Comment


                                I am confused too since ( Novato I guess) mentioned there was an issue with bootloader incompability...

                                Maybe it was possible to delete bootloader out of the Magendanz zip?....Then bootloader won't be flashed? Do not know..

                                Image not available anymore?!?!?

                                Comment

                                Working...
                                X